Bara för att du lever är du inte levandes!

blogga
okej, då har jag med skaffat en blogg då (  :

får se hur det går, är det min grej så håller jag väll den uppdaterad.
jag sitter i en liten håla utanför kristianstad just nu. Ska testa lite kläder som jag köpte i veckan, bilder kanske kommer tillochmed.
helgen bjöd på fest,
i fredags var vi hemma hos mig, med de folk som jag oftast festar med. vi hade hur roligt som helst och alla hade väll börjat bli ganska fulla då kom min hyresvärd och skällde ut mig som fan, så festen tog ganska mycket slut. jag matilda och vår lilla deckade jane blev kvbar i lägenheten och "efterfestade" sen gick vi och la oss. Gick sen in till hyresvärden och bad om ursäckt, men hon tyckte det var hur lugnt som helst, bara att hon inte kunde sova, så det var inte direkt så farligt som det verkade.
upp då på lördagen och göra sig iordning för att dra vidare på en ny fest. denna gången i rickarum, som ligger en bit från kristianstad.
kom dit efter lite felkörningar, men så kom oscar ut och hämtade in oss. då satt vi i bilen och pappa hade släppt in en hund i bilen, oscar bara:
- hoppas inte ni är rädda för hundar ( sa han på telefonen medans vi väntade på honom där ute)
jag bara:
- nej pappa har tagit in den i bilen.
Så det började ju bra, gick in och började på drickandet igen.
Alla var riktigt trevliga, och dom flesta var något år äldre än oss. Festen blev dock lite dryg senare för vi kände ingen och alla där kände alla, men det var absolut inte otrevligt, men vi bestämde oss för att ge oss hem redan 1, men det hade faktiskt sina roliga stunder:)
Alla folk som var där, påminde oss alla sjukt mycket om massa folk vi känner sen innan, en kille påminde oss om en bög vi känner, dom var riktigt lika, sen var det en som var riktigt lik en kille vi alltid festar med, och massa andra som påminde oss om olika folk i en, låter säkert helt knas, men det hade vi ganska kul åt hela kvällen.
sen fick vi gå och bestämma musiken, dom spela bara lady gaga och cascada  och sånt, så vi gick rätt på och hittade 2 band som gick på repeat rätt länge, Volbeat och Slipknot.
Jag måste med bara tillägga att på den festen var det den pampigaste toalett jag någonsin sett live, värsta fotöljer och allt där, det kallas lyx!
Väl hemma välte janse lite prydnader på vår trappa och sånt, men det var bara kul, sen gick vi och la oss och tittade på apornas planet och somnade:)
dom stack hem sen till ystad vid 4 och jag är fortfarande här nu.
Ska hem imorgon tror jag, sen på torsdag förmiddag ska vi in till helsingör för att inhandla det goda till hässleholmsfestivalen, sen blir det hässleholm torsdag-söndag, snacka om att jag längtar!
Ska kanske pierca örat imorgon, sen på lördag blir det navel piercing: )))

Ha de bäst, pussssssshaj!