Bara för att du lever är du inte levandes!

Midsommar hela helgen!
Hej därute!
Denna helgen som har varit så har det firats midsommar hela helgen!
 
I fredags hämtade jag först upp Dennis på Malmö central och tog tåget mot Ystad.
Väl i Ystad tog vi en taxi till alex och festade med saknat folk, min bror kom också dit och deltog, var massa trevligt måste jag säga.
Vid halv två drog vi därifrån för vi skulle hinna med tåget till Malmö, när vi sen långt om längre vinglat oss hem till Malmö så hör jag Dennis:
"-shiiit, Jennie har du sett min väska?!"
 
För att göra en lång historia kort så hade jag inte sett hans väska, och den var inte hemma hos mig, så han hade lyckats supa bort den, o andra sidan är jag inte särskilt förvånad, för den killen hade kunnat supa bort sina egna armar om de hade varit lösa, dock så är det problemet löst nu för vi har hittat väskan på hittegodset, men Dennis fick leva utan väska hela helgen hah.
 
Aja..
 
När vi vaknade på lördagen så gjorde vi inte så himla mycket, vi mest flummade rundor och efter ett tag satte vi på skräckfilmer och drack vin.
Senare på kvällen satt vi utomhus och käkade med mamma och Chris och snackade skit. När de kände sig besegrade så drog jag och Dennis ut ljus och satt ute ett tag till och pratade om alla problem vi har här i världen, riktigt mysigt, även om vi fick pressa in i det sista för det var så jävla kallt, så vi fick sitta inrullade i filtar!
 
När vi sen gick upp på söndagen så var klockan redan halv 3, och i vardagsrummet möttes vi av massa folk. Mamma och Chris hade gäster så vi fick sätta oss därute med dem och käka frukost och dricka lite kaffe, dock så kände jag och Dennis oss inte helt megasociala så vi satte oss i gräset för oss själva, jag drack kaffe och kedjerökte och vi solade lite!
 
När klockan slog 22.00 var det dags för Dennis att sätta sig på bussen mot Oslo igen, och med andra ord så var helgen över.
 
För att sammanfatta helgen lite smått så har det varit en otroligt mysigchillgladhärligbästhelg!
 
Jag fick även en komplimang som jag kommer leva ett tag på: "Oj, du kan ju också vara kvinnlig, du ger mig present och lagar mat till mig."
 
Jag gav Dennis ett halsband när han kom, och fyra mackor hahah...
Men seeee, jag kan vara riktigt brudig också, om jag bara vill!
 
Nej nu ska jag sätta på lite kaffe och se vad jag kan hitta på för trams ikväll!
 
 
Bilder från helgen:
 
fördrink hemma i Hyllie, innan jag skulle åka in till Malmö.
 
Deeeeeeeeeeniiiiiiis
 
vin, skräckfilm och konstiga gubben!
 
miiiiddag utomhus!
 
mer vin, snaps och film!
 
en deeeeniiiis till!