Bara för att du lever är du inte levandes!

vaxpropp deluxe!
Godmorgon på er alla därute!
Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe som vanligt. Det är verkligen det bästa som finns när man vaknar enligt mig, massa kaffe och cigg!

Ni skulle sett min sovstil inatt. Jag bor hos min pappa, och här har jag inget rum, så jag sover på soffan. Det var bara det att min pappa med kom på att det såg väldigt skönt ut, så han somnade på min plats. Jag var så jävla trött så jag somnade med fötterna på bordet och armarna rakt upp.. När jag sen vaknade halv fyra i morse så sov alla kroppsdelar som inte ska sova, haha jag blev lagom förvirrad när jag vaknade, kändes som tusen nålar i hela kroppen och mina armar var orörbara, mysigt va?

Påtal om mysigt så har jag nog fått en vaxpropp i vänster öra, haha jag hör inte ett skit på det örat, det är inte heller rent najs, men ja jag hoppas det försvinner under dagen!

Om vi fortsätter på spåret "mysigt".. vet ni vad jag såg igår?
En anka som åt upp en levandes groda!!
Hahahah den synen var något speciellt!

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och chilla lite tills det är dags att bege sig mot jobb, ska kanske se till att svara på några sms med, hade nämligen fyra stycken när jag vaknade i morse som jag tydligen hade somnat ifrån..

Hoppas alla får en fin dag!
Puss


  (bild från midsommar)