Bara för att du lever är du inte levandes!

Just a little bit more!
Godmorgon på er denna tidiga torsdag!
Inatt har jag sovit riktigt skit, vet inte riktigt varför, men har vaknat hela tiden och gått upp och rökt och skit, så har väl antagligen haft mardrömmar eller något,
MEN
Nu är det torsdag, det innebär, bara två arbetsdagar kvar, riktigt skönt!
 
Jag hoppas lite halvhjärtat på att få vara ledig på fredag dock, men det vet jag inte riktigt hur det blir med den saken, men det hade varit riktigt skönt kan jag lova.
 
Idag regnar det tokigt mycket, och är halvstorm, kanske inte jättekul väder att jobba i , men åtminstonde så är det inte minusgrader, och det är jag väldigt tacksam för, fortfarande!
 
Vill ni veta något kul?!
Klart ni vill,
Igår "växte" mitt hår ut, och nu har jag hår ner till midjan igen, riktigt skönt faktiskt, har känts så konstigt att inte ha något hår hah.
Tyvärr så är det väldigt mycket utgifter på utgifter och jag ska beställa nailhair igen, för jag trivs så mycket bättre med det, för just nu är det clips jag kör på, och det är så jobbigt att sätta i och ta ur varje gång man ska göra något, så nailhairet ska jag förmodligen sätta i i slutet på nästa månad, runt den 20onde någonting.
 
Det är egentligen sjukt vad mycket jag lägger ner i pengar på mitt hår, men sålänge man bor hemma så går det i alla fall.
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kedjeröka med pappa, sen blir det jobb resten av dagen,
KYSSNNN