Bara för att du lever är du inte levandes!

seg jennie eller seg dator?!
ja hörreni jag tror det är en liten mixad kompott, haha..
sjukt iallafall, för att jag skulle kunna ta mig in på denna sidan så tog det en kvart att ladda, sånt får jag sjukt spel på,
men ja nu är jag här iallfall och kan visa att jag lever för den som undrar.
Dricker kaffe och sitter här bara och segar sönder..
Ska snart till skolan och göra mina val inför 3an, kul att jag inte har en jävla aning om vad det handlar om haha men skitsamma, valen ska jag göra.. egentligen skulle dom varit gjorda i fredags, men ska jag vara ärlig så skiter jag mest i vilket, får gå på den kurs jag blir tilldelad, har inget större intresse ändå, haha en del i klassen är helt förstörda för att det börjar bli fullt i vissa kurser och skit, menar någonstans finns det nog en plats, så skitsamma, ska iallafall fixa det med syon vid 2:)
Sen ska jag ner på chrispa med matilda och köpa ny töjning, denna är bara en 2mm så det syns knappt, dessutom tycker jag jag kan töja ut det lite mer eftersom det inte var så stor skillnad, även om det kanske känns lite så kan det vara värt det, denna känns bara pfjuttig.

Sitter också och lyssnar på bullet for my valentine, synd dom blivit som dom blivit, men de gamla godingarna sitter fortfarande fast, fyfan vilka minnen jag har till dessa låtar, minns jag josse chrille och james stod tillsammans och grät när de spela forever and allways på metaltown, så var tvungen att spela den nu igen, fyfan, gåshud får man iallafall, vilka jävla vänner jag har egentligen, fyfan, är det minsta lilla så finns dom alltid, tror det är långtifrån alla som har någon de kan luta sig så på, mmmmmmm jag älskar inte många, och säger det inte ofta men dom älskar jag över hela mitt hjärta!!<3
Dom är lika dumma i huvudet som jag är.. eller blev jag dum när jag träffade dom?! Tror aldrig vi lär få reda på det, men vi har nog sragit ner varandra, bit by bit.

Iallafall,
FREDAG:
Blev utgång för att träffa mina små sötnosar, blev några öl och lite hembränt, sen drog vi till kingan, andy var även där och det var rent för längesen jag trffade han, så jag var massa glad när jag såg honom:D
Sen stanna vi där, jag och josse fick även två brudar som ville vara våra groupies, hahaha ja det är ju bra att veta, sen stack vi iallafall på någon skum efterfest chrille bara: "ja vi chansar, dom brukar efterfesta, vi går dit och knackar på".
Problemet var ju dock att han inte hitta och inte hade någons nummer, han hade varit sjukt packad sist han var där men tillslut hittade han faktiskt sjukt nog. Tror det var något extra fyllesinne som tog oss dithän. In där och vi visste inte vem en jävel var i princip, så vi slog oss ner i köket, snodde trevligt nog en öl och hällde upp i en mugg för att ingen skulle lägga märke till det hahaha.
Sen åkte Chrille och Josse hem, men jag beslutade mig för att avsluta kvällen där vid halv 4 och började en jävla promenad hem, hahah fyfan där var jag faktiskt rädd, sjukt mörkt och inte en jävel ute, ringde carro för var helt paranoid och berätta var jag var hela tiden så sa jag jag är vid åhlens, händer något så ring polisen och säg det hahahahaah xD
vadå den hembrända skiten snacka?!
Sen var jag bränd och somna.
Vaknade av det telefonen ringde, bara shit nej, haha men upp kom jag,
fick förklara ut fina saker som jag skulle på och snacka om kvällen innan, så jävla puckat, men visst haha..

Sen LÖRDAG blev det att sitta hemma och supa med matilda och Jane. Var fan kul, alla samtal blir sjukt intressanta, när dom stack senare så fick jag tråkigt oh bestämde mig för att telefonen kunde ju hjälpa mig med det problemet, hahaha jaja så slutade den kvällen vid 4 den med..
felix ringde med så fick jag prata med en barndomskompis från ystad som var och träffa felix storebror, det var med rätt intressant det haha, bara men tjaaaaaa Malin!
hahaha sen var det rätt passande att hon inför både felix och filip sitter och snackar om micke och gången vi var på spisen, hhaah jag bara jajomalin, kan vi inte snacka om detta sen för känns lite pinsamt, bara jooodå men hur går det med honom? hahaha så slutade med att alla fick höra hur jag och micke träffades, men ja det kan ju vara mysigt det med haha..
Sen ringde micke med eftersom jag försökte komma fram hela tiden men hans telefon bara ekade och jag hörde mig själv när jag ringde, kändes lite halvt obehagligt hahaha..

SÖNDAG blev det vhill hemma hos mig med matilda, vi kolla wallander och snackade bara ren skit, jättemys,
sen kollade jag på hudtricket och deckade nerbäddad och mysig i soffan.
Med andra ord har helgen varit rätt givande haha.
Vi var även med och kollade när matilda o josse skulle pierca sig, fyfan vad äckligt det såg ut haha..

Nej nu ska jag sätta fart och ta undan skiten här, dricka upp kaffet, ta en cigg och klä på mig något anständigt och dra till skolan!
Får se om någon jävel har lust och snacka lite skit där inne så känns det som att något var nödvändigt med att gå dit haha.

PUSSSSSSS



Bilden är tillägnad "rune"..
även så jag såg ut i fredags,,