Bara för att du lever är du inte levandes!

heyho!
God eftermiddag på er!
Jag kom äntligen till i duschen, total lycka!
Jag har även snackat lite med min arbetsgivare idag och fått lite annat trams gjort, och nu sitter jag och försöker ladda upp för att orka sminka mig.
Känner mig helt orkeslös imellanåt, men jag antar att det beror på den dieten jag går på nu. Dricker nutrilett och det är inte direkt någon energikälla, det kan man lugnt sagt säga, men det är värt det, i alla fall när man börjar se resultat.
Jag är väldigt dålig på att vänta, och det är exakt samma sak som gäller när det är förändringar i kost och liknande. Jag vill se snabba resultat, dock så får man skylla sig själv och må som man gör, när man är sån som mig!
 
Jag tänkte iallafall snart fixa mig inför kvällen. Jag vet inte riktigt ännu vad som händer, men tjejerna i boendet undrade om vi ville med ut, och har bestämt att de ska ha förfest. Det lät som ljuv musik i mina öron, åtminstonde förfesten, för dra ut har jag absolut inte pengar till just nu, så jag tänkte vara med på förfesten möjligtvis och sen ska jag kolla vad som händer här i oslo, kan kanske möjligen vara så att någon ska ut och grilla, eller att det finns någon hemmafest, vilket jag absolut hade varit på!
 
Och ja.. jag vet, det är inte bra att dricka alkohol när man går på nutrilett, men det gör jag ändå, har alltid sett resultat trots att jag dricker, så det tänker jag fortsätta med, visst hade jag haft övervikt och skit så hade jag inte druckit alkohol heller, men eftersom att jag egentligen inte har det, så tycker jag att jag får unna mig det, vilket jag också gör!
 
Mitt mål med hela nutrilettgrejen är egentligen att gå ner fem kilo, sen får jag se hur det ser ut, jag hade kunnat tänka mig tio med, om det nu är snyggt, vilket jag tror att det är, så förhoppningsvis så tar det inte allt för lång tid att nå iallafall mitt första delmål som är fem kilo, och sen kötta på några veckor till och krossa tiokilosstrecket!
 
Nu ska jag sluta sitta och flumma och skriva här och faktiskt slänga på mig lite smink och fixa håret!
 
Vi hörs förmodligen senare igen.
KYSS